Microsoft Teams app

Till Vklass finns en Microsoft Teams app som man kan installera i sin organisations App Store så användarna kan installera appen och få tillgång till Vklass direkt i Teams.

Om man sedan tidigare satt upp OneDrive integration eller Integrationen för att skapa Teams möten utifrån schemat kommer Single Sign on ske direkt till Vklass. Annars kommer du behöva logga in i Vklass.

Alla rättigheter som appen är kräver är av typen ”User Consent”. En Office365 administratör kan också ge ett organisationsbrett godkännande åt alla användare.

Ladda ner appen här för att installera i Teams App Store

För att installera appen i Appbutiken i Teams gör enligt följande:

1. Inne i Teams appen klicka på Appar
  2. Klicka på ladda upp en anpassad app
  3. Välj filen Vklass_app.zip som du laddat upp ovan.
  4. Klart

Observera att du måste ha ett office365 konto med rättigheter att ladda upp appar i Teams.
Updated on 6 maj, 2021

Article Attachments