1. Home
  2. Förskola / fritidshem
  3. Rapporter i förskola/fritids

Rapporter i förskola/fritids

Beläggning

Ger en snabb överblick över hur många barn som planeras vara på förskolan/avdelningen under en given tid på dygnet. Rapporten visas veckovis.

Byt avdelning du vill titta på med avdelningsväljaren längst till höger på sidan. Det går även att välja ”Alla avdelningar” för att se beläggning på hela förskolan.

Du kan bläddra mellan veckor (framåt/bakåt) med veckovalet längst upp till vänster.

Klicka på en grön cirkel i rapporten för att få fram en lista på vilka barn som planeras vara på avdelningen en given tid på dagen. Välj ”Visa närvaro” längst upp i rapporten för att få fram en jämförelse mellan faktisk incheckad tid och den schemalagda planerade omsorgstiden.

Klickar du på VISA NÄRVARO i övre vänstra hörnet syns rapporten som visar differensen mellan planerad närvaro (orangea streck) och faktisk närvaro (grönt streck).

Läroplan

En vy för att överskådligt se vilka dokumentationer och planeringar som kopplats till respektive punkt i läroplanen.

Välj en tidsperiod och avdelning för när du vill titta på antal inlägg. Läroplanens kapitel visas, röda cirklar är antalet läroplanstaggar i dokumentationer och gröna är taggar i planeringar. Klicka på ett kapitel för att fälla ut och titta på de dokumentationer och planeringar som har taggats till aktuellt läroplansmål.

Avdelningslista

En överskådlig lista över avdelningens alla barn, med kontaktuppgifter till vårdnadshavarna. Utmärkt för utskrift eller för att snabbt hitta telefonnummer/e-post till en viss vårdnadshavare.

Planeringsöversikt

En enkel och smidig rapport för att ta del av planeringar kopplade till en eller flera avdelningar på förskolan eller fritidshemmet. Inläggen går att sortera på tidsintervall, avdelning samt planeringar med eller utan analys.

Instruktionsfilm

Updated on 13 juli, 2020