1. Home
  2. Appen
  3. Appen för pedagoger och personal

Appen för pedagoger och personal

Innehåll

Filmen ger en översikt över vilka funktioner som finns i appen för personal och pedagoger.

Vanliga frågor

Vad får jag 'pling i telefonen'/pushnotiser på?

Flera olika händelser, bland annat meddelanden, inställd lektion och nytt prov/uppgift

Varför kan jag inte se allt i appen?

Appen är en enklare version med syfte att visa innehåll. Vill man se allt går det bra att logga in via webbläsaren i telefonen.

Jag ser fel veckonummer i appen (iOS)!

Det kan bero på din språkinställning i appen. Har du t.ex. amerikansk inställning så börjar veckan på söndagar och veckonumret kan då visas fel.