1. Home
  2. Vårdnadshavare
  3. Vårdnadshavare & Klasslistan

Vårdnadshavare & Klasslistan

De Vårdnadshavarna som initialt får upp följande meddelande (se nedan):

Skolan har valt att inte publicera klasslistan här. Kontakta skolan för mer information.

Har sitt ursprung i att deras barn oftast tillhör ett fritidshem, och en avdelning (klass) där (Ex. Katthult och Lönneberga) där detta inte är aktiverat.

Detta gör att när VH går in på Klasslistan, behöver de välja sitt barn och den benämning som klassen har; (Ex. 2B), namnet står efter barnets namn, för att få fram Klasslistan för Skolan.

Om de låter klassbeteckningen; Ex. Katthult, stå kvar efter barnets namn?! Kommer de inte få ut någon klasslista. Detta eftersom Fritidshemmet valt att inte visa Klasslistan för Vårdnadshavare.

Till sist! Inställningen; Dölj mig för andra vårdnadshavare.

Innebär att förälderns kontaktuppgifter inte kommer att synas i Klasslistan, när/om en annan VH klickar på barnets namn i förteckningen för att se vårdnadshavarna och deras kontaktuppgifter.

Updated on 6 april, 2022