Skolon

Vklass ska vara den självklara samlingsytan för våra användare, därför är vi måna om att ha integrationer mot externa verktyg som våra kunder använder.

Ett populärt verktyg bland våra användare är Skolon. Tack vare vår integration mot dem kan både pedagoger och elever med enkelhet nå Skolon direkt i Vklass. Genom integrationen ges även möjlighet att länka material från Skolon direkt till uppgifter i Vklass.

• Snabb åtkomst till Skolon direkt från Vklass.
  • Länka material från Skolon direkt till uppgifter i Vklass.
  • Enkel hantering för både pedagog och elev.
Beställning och prisuppgift

För beställning och prisuppgift skapar du som organisationsadministratör ett beställningsärende i Vklass. Klicka här för mer information om hur du gör en beställning. Observera att det endast är organisationsadministratörer som kan göra beställningsärenden.