Ouriginal

Ouriginal, tidigare kallad Urkund, är ett populärt verktyg bland skolor för att upptäcka plagiat. En mycket uppskattad funktion bland pedagoger är Vklass integration mot Ouriginal. Genom integrationen når pedagoger plagiatverktyget direkt i Vklass vilket underlättar deras arbete.

• Tillgång till Ouriginal direkt i Vklass.
  • Minskad arbetsbörda för pedagoger.
  • Enkel och smidig integrationsuppsättning för snabb koppling till plagiatverktyget.
Beställning och prisuppgift

För beställning och prisuppgift skapar du som organisationsadministratör ett beställningsärende i Vklass. Klicka här för mer information om hur du gör en beställning. Observera att det endast är organisationsadministratörer som kan göra beställningsärenden.