Microsoft Teams

Med Vklass integration mot Microsoft Teams öppnas en mängd fördelar som underlättar arbetet för både elever och pedagoger.

Integrationen är mycket uppskattad då den kan nås från båda verktygen. I Microsoft Teams kan organisationen lägga till Vklass som app. I Vklass kan pedagoger skapa direktlänk till Teams-möten liksom till OneDrive-filer för exempelvis prov och inlämningsuppgifter.

• Lägg till Vklass app i Microsoft Teams.
  • Skapa direktlänk från Vklass till Teams-möte och OneDrive-filer.
Beställning och prisuppgift

För beställning och prisuppgift skapar du som organisationsadministratör ett beställningsärende i Vklass. Klicka här för mer information om hur du gör en beställning. Observera att det endast är organisationsadministratörer som kan göra beställningsärenden.