1. Home
  2. Tjänstekatalog
  3. Federerad inloggning

Federerad inloggning

Vklass har stöd för federerad inloggning, både via Vklass med BankID och Freja eID samt via kunds SAML2 IDP. Både uppsättning och uppdatering av de olika inloggningsalternativen hanteras smidigt.

Federerad inloggning med BankID och Freja eID sker direkt i Vklass. Dessa alternativ låter användaren logga in direkt på Vklass inloggningsportal med hjälp av sin e-legitimation. Bland vårdnadshavare är inloggning med BankID och Freja eID mycket uppskattad.

Federerad inloggning via kunds SAML2 IDP möjliggör för organisationens användare att logga in via en eller flera SAML IDP:er.

• Uppsättning och uppdatering av federal inloggning.
  • Federerad inloggning med BankID och Freja eID via Vklass.
  • Federerad inloggning via kunds SAML2 IDP.
Beställning och prisuppgift

För beställning och prisuppgift skapar du som organisationsadministratör ett beställningsärende i Vklass. Klicka här för mer information om hur du gör en beställning. Observera att det endast är organisationsadministratörer som kan göra beställningsärenden.