Dugga

Vklass integration mot Dugga är mycket uppskattad bland skolor som använder provverktyget.

Fördelarna med integrationen är många, både för elev och pedagog. När integrationen är uppsatt syns Dugga som ett val för digital inlämning när pedagogen skapar en uppgift, läxa eller ett prov i Vklass. Eleven når det digitala provet genom en direktlänk. Pedagogen får sedan tillgång till elevens provresultat i Vklass.

För skolor som har aktiverat Lärresurser i Vklass finns ytterligare fördelar med integrationen. Användare i dessa skolor blir direktinloggade i Dugga från Vklass. Tack vare denna funktion behöver varken pedagog eller elev hålla reda på inloggningsuppgifter till Dugga.

En annan positiv effekt för skolor med Lärresurser aktiverad är att Vklass automatiskt skickar information till Dugga om undervisningsgrupper och kurser. Det här minskar administrationen för pedagogen som slipper föra in informationen manuellt i Dugga.

• Smidig uppsättning av integration mot Dugga.
  • Provverktyget är synligt i Vklass.
  • Eleven får en direktlänk i Vklass till uppgift, läxa eller prov i Dugga.
  • Pedagogen ser elevens provresultat direkt i Vklass.
  • Aktiverad Lärresurs i Vklass
  • Direktinloggning från Vklass till Dugga för snabb tillgång till provverktyget.
  • Vklass skickar automatiskt information till Dugga om undervisningsgrupper och kurser.
Beställning och prisuppgift

För beställning och prisuppgift skapar du som organisationsadministratör ett beställningsärende i Vklass. Klicka här för mer information om hur du gör en beställning. Observera att det endast är organisationsadministratörer som kan göra beställningsärenden.