1. Home
  2. Aktivera Resultatregistrering i Läxor, Inlämningar och Prov etc.

Aktivera Resultatregistrering i Läxor, Inlämningar och Prov etc.

Det är inställningarna under denna rubrik: Bedömning, som reglerar huruvida Resultatregistreringen blir aktiv eller inte.

Resultatregistreringen reglerar lärarnas möjlighet att använda Matriser, Bedömning och Kunskapskravs, i Läxan, Inlämningar och Prov etc.

Inställningar under Redigera Test/Läxa/Uppgift

➖ Följande inställning döljer funktionen; Resultatregistrering.

🧿Ingen bedömning 🔘Endast omdöme 🔘Betyg A-F 🔘Betyg IG-MVG

➕ Följande inställning visar funktionen; Resultatregistrering.

🔘Ingen bedömning 🧿Endast omdöme 🔘Betyg A-F 🔘Betyg IG-MVG

➕ Följande inställning visar funktionen; Resultatregistrering.

🔘Ingen bedömning 🔘Endast omdöme 🧿Betyg A-F 🔘Betyg IG-MVG

➕ Följande inställning visar funktionen; Resultatregistrering.

🔘Ingen bedömning 🔘Endast omdöme 🔘Betyg A-F 🧿Betyg IG-MVG

Kunskapskravsmatrisen, samt även Bedömningsmatrisen, hänger med som en ytterligare bedömningskälla, eller hur man nu ska uttrycka det?, vid Resultatregistreringen när man väljer någon av dem under denna inställning.

Matriserna, båda typerna, visas på detta sätt under Resultatregistreringen